ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δολοφονήθηκε ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, Αχμάντ Βαχιντί;
Έντρομος ο κουτοπόνηρος Έντι Ράμα απολογείται σαν υποτελής στον Αλέξη Τσίπρα -και όχι στον φίλο του Μητσοτάκη- για τα επεισόδια
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τραύματα στο πρόσωπο
Χισιάρ Οζσόι για Κουρδικό Ζήτημα: Η Τουρκία ενεργεί με το αντανακλαστικό της αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το περιφερειακό τοπίο
Το Ιράν άνοιξε ξανά -ξεμπλόκαρε- τις περισσότερες εισόδους σε 18 υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις που επλήγησαν στον πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία θα λάβει υπό μορφή δανείου από την Ρωσία, ένα μέρος του ποσού που θα πρέπει να καταβάλει για την αγορά των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ, από τον χώρο της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης MAKS-2017 που διεξάγεται στη Μόσχα.
Οι συζητήσεις επί τεχνικών ζητημάτων έχουν ολοκληρωθεί, αλλά πρέπει να επιλυθούν ζητήματα καθαρά διοικητικής φύσεως» είπε ο Τσεμέζοφ επισημαίνοντας ότι «από την μια πλευρά πρέπει η τουρκική κυβέρνηση να λάβει την απόφαση και από την άλλη να αποφασίσουμε εμείς τι πρέπει να κάνουμε».
«Υπάρχει βεβαίως και το οικονομικό ζήτημα: η τουρκική κυβέρνηση διεξάγει συνομιλίες με το δικό μας υπουργείο Οικονομικών, ως προς τα ποσά που θα διασφαλίσουν οι ίδιοι και τα ποσά που θα λάβουν ως δάνειο» κατέληξε ο Τσεμέζοφ.























































