ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νινευή, Ταλ Αφάρ, Τζιχαντιστές,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο γυναίκες που δρούσαν ως πληροφοριοδότριες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην επαρχία της Νινευή, στο βορειοδυτικό Ιράκ, βρέθηκαν νεκρές σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι δυτικά της Μοσούλης.
Οι δύο γυναίκες σύμφωνα με την ιστοσελίδα Almaalomah κείτονταν νεκρές μέσα σε σπίτι στην πόλη Ταλ Αφάρ, τελευταίο σημαντικό προπύργιο των τζιχαντιστών στο βορειοδυτικό Ιράκ.
Οι τζιχαντίστριες ως μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνεργάζονταν με το “απόσπασμα ασφαλείας” των τζιχαντιστών και είχαν ανάμιξη σε πολλές απαγωγές γυναικών και παιδιών.
Επίσης κατέδιδαν στους τζιχαντιστές τους αντιφρονούντες, οδηγώντας πολλούς ανθρώπους σε μαρτυρικό θάνατο.
Οι γυναίκες είχαν εκτελεστεί, αφού τα σώματά τους ήταν διάτρητα από σφαίρες.
Το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε την Ταλ Αφάρ το 2014.
Μετά την απελευθέρωση της Μοσούλης από τον ιρακινό στρατό οι τζιχαντιστές της Ταλ Αφάρ ανακήρυξαν την πόλη, που πολιορκείται ολόγυρα από Κούρδους και Ιρακινούς, ανεξάρτητη πόλη από την κεντρική ηγεσία του “χαλιφάτου” και διακήρυξαν ότι θα τιμωρηθούν αυστηρά όσοι εναντιωθούν στη διάσπαση από το ISIS.























































