ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζιμπάμπουε, Λιοντάρι,


















































Οι Τούρκοι «τρέμουν» τη συμμαχία Ισραήλ-Κύπρου και συνδέουν το Κυπριακό με τη Συρία
Η μεγάλη φωτιά ξεκίνησε από ιδιωτικό δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας από ανεμογεννήτριες
Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
Η Καρυστιανού διέγραψε τον Αυγερινό για... «άδηλο σχέδιο διαβολής» - «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» η απάντηση του δημοσιογράφου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ζιμπάμπουε αφού λιοντάρι σκότωσε δεκάχρονη.
Το παιχνίδι στην πίσω αυλή του σπιτιού του έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο για το κορίτσι αφού το παιδί δέχθηκε επίθεση από το άγριο ζώο, με συνέπεια να χάσει πρόωρα τη ζωή του.
Η 10χρονη Μίτσελ Μουτζένι θέλησε να παίξει λίγα μέτρα πίσω από το σπίτι της στην περιοχή Τζιρέντζι. Όταν πέρασε ώρα και δεν επέστρεψε, ο θείος της, που την πρόσεχε, ανησύχησε και την αναζήτησε γύρω από το σπίτι.
Τότε είδε το λιοντάρι να σέρνει το άψυχο κορμάκι του παιδιού προς τη στέπα. Ο θείος του παιδιού, με τη βοήθεια ενός γείτονα, κατάφεραν να ανακτήσουν το κορμί του 10χρονου κοριτσιού, το οποίο εν τω μεταξύ, είχε σύρει σε απόσταση 300 μέτρων το λιοντάρι.
Ωστόσο, ήταν πλέον αργά, καθώς το μικρό κορίτσι είχε ήδη χάσει τη ζωή του από την επίθεση του άγριου αιλουροειδούς.























































