ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας - Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ
Εξοπλισμοί 1,5 δισ. ευρώ – Πράσινο φως σε PULS, Rafale και αναβαθμίσεις - Οικοδομείται το οχυρό Ελλάδα
Ο Κούρδος τουρκεμένος Φιντάν θέλει μοιρασιά των ενεργειακών πόρων της Ελλάδας με την Τουρκία - Τι λένε ελληνικές διπλωματικές πηγές
Καρυστιανού-Φαραντούρης στις Βρυξέλλες για άρθρο 86: Να προχωρήσουν οι διώξεις για ΤΕΜΠΗ και ΟΠΕΚΕΠΕ
Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα συνεχίσω να υποστηρίζω τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας.
»Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει επιτέλους να λάβει τώρα ξεκάθαρα θέση απέναντί της και να επιδιώξει αντί της ένταξης μια συντεταγμένη συνεργασία μαζί της ως γείτονα», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt».
Ο Σεμπάστιαν Κουρτς χαιρέτισε επίσης το γεγονός ότι ο Γερμανός ομόλογός του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ «επανεξέτασε την άποψή του για την κατάσταση στην Τουρκία και την αντιμετώπισή της».
«Η σύλληψη ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως ο Γερμανός Πέτερ Στόιντνερ, καθώς επίσης και του τουρκικής καταγωγής Γερμανού δημοσιογράφου Ντενίζ Γιουτσέλ, είναι αυθαίρετες και ιδιαίτερα ανησυχητικές.
»Η εκτίμησή μου ότι η Τουρκία συνεχίζει να απομακρύνεται από την Ευρώπη επαληθεύεται ολοένα και περισσότερο», τόνισε ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών στην γερμανική εφημερίδα.





















































