ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ισλαμιστές, Κωνσταντία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ένοπλος, Ιρακινός στην καταγωγή, άνοιξε πυρ μέσα σε ντισκοτέκ στην Κωνσταντία της Γερμανίας και στη συνέχεια αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας θαμώνας και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος.
Ο δράστης, ηλικίας 34 ετών, σκότωσε αρχικά έναν θαμώνα και τραυμάτισε άλλους τρεις, ανοίγοντας πυρ μέσα στη ντισκοτέκ, γύρω στις 5.30 το πρωί (ώρα Ελλάδας).
Στη συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, έξω από τη ντισκοτέκ, προτού τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ο ίδιος από τα πυρά των ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας.
Ο ένοπλος πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η ζωή του αστυνομικού δεν διατρέχει κίνδυνο.
Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ωστόσο η γερμανική Αστυνομία αποκλείει την τρομοκρατία.
Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της στον τηλεοπτικό σταθμό N-TV, ο ένοπλος ήταν ιρακινής καταγωγής και δεν είχε αιτηθεί ασύλου.
Την Παρασκευή ένας άνδρας που είχε αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους έξι σε επίθεση με μαχαίρι σε σουπερμάρκετ στο Αμβούργο. Εκείνος αν και ήταν τζιχαντιστής όπως επισήμως ανακοινώθηκε, οι γερμανικές Αρχές αποφάνθηκαν ότι ήταν και ψυχοπαθής.






















































