Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τραμπ “καθάρισε” τον αμετροεπή Σκαραμούτσι

Γιατί ο Τραμπ “καθάρισε” τον αμετροεπή Σκαραμούτσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ένιωσε ότι τα σχόλια του Άντονι Σκαραμούτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό New Yorker ήταν ανάρμοστα, ανέφερε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

Νωρίτερα ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε την απομάκρυνση του Σκαραμούτσι από διευθυντή επικοινωνίας της Αμερικανικής Προεδρίας.

«Ο πρόεδρος σίγουρα ένιωσε ότι τα σχόλια του Άντονι ήταν ακατάλληλα για ένα άτομο σε αυτή την θέση και δεν ήθελε να επιβαρύνει τον στρατηγό Κέλι», δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου η Σάντερς, αναφερόμενη στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι.

Ο Σκαραμούτσι, που διορίστηκε πριν δέκα μέρες διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, είχε εξαπολύσει στην συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του Ελληνοαμερικανού πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους, αλλά και του υπεύθυνου στρατηγικής του προέδρου Τραμπ Στίβ Μπάνον, χρησιμοποιώντας χυδαία φρασεολογία.

Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

Μόλις δέκα ημέρες μετά τον διορισμό του ο διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Άντονι Σκαραμούτσι αποχωρεί για να επιτρέψει στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι να συγκροτήσει την δική του ομάδα, αναφέρει η ανακοίνωση της Αμερικανικής Προεδρίας.

«Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Ο κ. Σκαραμούτσι ένοιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα», τονίζεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr