Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανός έστησε φάρσα με ψεύτικα email στον Σκαραμούτσι παριστάνοντας τον Πρίμπους

Βρετανός έστησε φάρσα με ψεύτικα email στον Σκαραμούτσι παριστάνοντας τον Πρίμπους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας Βρετανός φαρσέρ, που παρίστανε τον πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, λέει ότι ξεγέλασε τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Τραμπ, Σκαραμούτσι, στέλνοντάς του e-mail, στα οποία εκείνος απάντησε με ύφος που αποκαλύπτει τον πόλεμο χαρακωμάτων και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στη Δυτική Πτέρυγα.

Η φάρσα έγινε λίγο πριν την καρατόμηση του πρώην στελέχους της Goldman Sachs, Άντονι Σκαραμούτσι, μετά από μόλις μία εβδομάδα στον Λευκό Οίκο.

Ο φαρσέρ, που χρησιμοποιεί στο Twitter το ψευδώνυμο “Sinon Reborn” ανήρτησε στο λογαριασμό του τα email που αντήλλαξε, όπως λέει, με τον Σκαραμούτσι.

Παριστάνοντας τον Ρέινς Πρίμπους, που ο Ντόναλντ Τραμπ απομάκρυνε την περασμένη εβδομάδα, ο “Sinon Reborn” κατηγόρησε τον Σκαραμούτσι ότι είναι υποκριτής και δεν έχει φινέτσα.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό ότι δεν θα λερώσω τα χέρια μου με λάσπη, αλλά διαβάζοντας το tweet σου σήμερα, που έλεγε ότι ‘σύντομα θα μάθουμε ποιος διαθέτει και ποιος όχι φινέτσα στα ΜΜΕ’ με ώθησε να το κάνω. Αυτό το tweet ήταν απίστευτα υποκριτικό ακόμη και για ένα άτομο σαν κι εσένα. Ουδέποτε ενήργησες με τρόπο που να είναι έστω και ελάχιστα ραφιναρισμένος και νομίζεις ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα έπρεπε να σου συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι;», γράφει.

Αναφερόμενος στον πρώην στρατηγό του Σώματος των Πεζοναυτών, Τζον Κέλι, που διαδέχθηκε τον Πρίμπους, ο φαρσέρ είπε ότι ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου «θα κάνει καλή δουλειά… Ακόμη κι εγώ θα παραδεχθώ ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά από μένα.»

Ο Σκαραμούτσι σήκωσε το γάντι και φέρεται να απάντησε: «Ξέρεις τι έκανες. Όλοι μας γνωρίζουμε. Ακόμη και σήμερα. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι είμαστε προετοιμασμένοι. Ένας Άνδρας θα ζητούσε συγνώμη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr