ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντικαπνιστικός Νόμος, Ρωσία,


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία, η χώρα με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά καπνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο, απαγορεύει το κάπνισμα σε μπαρ και εστιατόρια από αύριο.
Με αυτόν τον τρόπο οι ρωσικές αρχές προσπαθούν να μειώσουν το ποσοστό των ενήλικων καπνιστών από το 39% (44 εκατομμύρια περίπου ενήλικες) στο 25% μέχρι το 2020.
Η Ρωσία ξεκίνησε να εφαρμόζει αυστηρότερα μέτρα σχετικά με το κάπνισμα από το περασμένο καλοκαίρι, απαγορεύοντας τη συνήθεια αυτή σε κυβερνητικά κτίρια αλλά και τη σχετική διαφήμιση των προϊόντων.
Από την 1η Ιουνίου, το κάπνισμα στη Ρωσία θα απαγορεύεται σε μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και στα τρένα, ενώ τα προϊόντα καπνού δεν θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σε εμφανές σημείο σε καταστήματα και περίπτερα.























































