ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νινευή, Σουδάν, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκοτώθηκε ο Σουδανός αρχιδεσμοφύλακας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κατά τη διάρκεια πρόσφατης στρατιωτικής επιχείρισης κοντά στη Μοσούλη.
Σουδανέζικη ιστοσελίδα που παρακολουθεί τις εξτρεμιστικές οργανώσεις δημοσίευσε το Σάββατο ότι ο Αλί Αμπντουλμάρουφ, ο οποίος είχε το πολεμικό ψευδώνυμο Αμπού Ασμπάτ Σουδάνι, φονεύθηκε πριν μερικές ημέρες.
Ο Αλί Αμπντουλμάρουφ ήταν υπεύθυνος για όλες τις φυλακές που είχε δημιουργήσει το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και συμμετείχε στην ηγεσία.
Ο βραχίονας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Σουδάν και συγκεκριμένα στο Χαρτούμ, πρωτεύουσα της αφρικανικής χώρας, ενημερώθηκε για τον θάνατο του συμπατριώτη τους.
Ο Σουδάνι ταξίδεψε στη Συρία πριν δύο χρόνια και στη συνέχεια πέρασε στο Ιράκ όπου αρχικά ασχολήθηκε με τη στρατιωτική εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων της οργάνωσης.























































