ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, Τζον Κέλι,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφαση να εκδιώξει τον επικεφαλής στρατηγικής του Αμερικανού προέδρου, Στίβεν Μπάνον στον Λευκό Οίκο, έλαβαν από κοινού ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ και ο προσωπάρχης, Τζον Κέλι, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, φέρεται να είχε αποφασίσει αρκετά νωρίτερα από την ανακοίνωση της απόλυσης να απομακρύνει τον Μπάνον, σύμφωνα με αξιωματούχους στο κοντινό περιβάλλον του, αναφέρει δημοσίευμα των New York Times. Από το πρωί της Παρασκευής, το μέλλον του Μπάνον στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου αποτελούσε αντικείμενο διαβούλευσης.
Οι πληροφορίες των New York Times θέλουν τον Μπάνον να είχε υποβάλει την παραίτησή το στις 7 Αυγούστου, αλλά η ανακοίνωση της απομάκρυνσής του καθυστέρησε λόγω των επεισοδίων στο Σάρλοτσβιλ.
Ο Μπάνον συνέβαλε ιδιαίτερα στην εκστρατεία για την εκλογή του Τραμπ τον Νοέμβριο του 2016 και αποτελούσε τον εκπρόσωπο της «εθνικιστικής» ιδεολογίας. Η απόφασή του, ωστόσο, να διαφοροποιηθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο στο ζήτημα της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με το CNN, προκάλεσε την δυσαρέσκεια του Τραμπ.























































