ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Χειμάρρα,


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η νίκη της δημοκρατικής παράταξης και της ίδιας της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ομογενειακή οργάνωση “Ομόνοια” της Βόρειας Ηπείρου καλεί στις 10.00 της Πέμπτης όλους τους Χειμαρριώτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο της Χειμάρρας “για να δείξουμε πως δεν θα επιτρέψουμε την αρπαγή της πατρίδας μας”.
Όπως αναφέρει η “Ομόνοια” στην ανακοίνωση της, “Ο αγώνας είναι πολύπλευρος, σε πολλά μέτωπα και συνεχής. Τα σχέδια της κυβέρνησης και του Δημαρχείου δεν αγγίζουν μόνο κάποια σπίτια και λίγα κτήματα. Πρόκειται για προσπάθεια αρπαγής όλης της Χειμάρρας. Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος”.
“Η αρπαγή που συντελείται μας αφορά όλους. Μην περιμένετε να δείτε το σπίτι σας να γκρεμίζεται για να κινηθείτε, τότε ίσως να είναι αργά. Η διατράνωση της αντίστασης μέσω της διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο είναι χρέος όλων μας. Πρέπει να δείξουμε την ισχύ μας για να προλάβουμε το κακό”, καταλήγει στην ανακοίνωση κάλεσμά της η “Ομόνοια”, που συνυπογράφουν το κόμμα ΚΕΑΔ και η Ένωση Χειμαρριωτών.























































