ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Γάζα: Το νέο εμιράτο; Τα ΗΑΕ αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο σε μια συμφωνία-σοκ δισεκατομμυρίων με την υποστήριξη Ισραήλ και ΗΠΑ
Μετά τις Belharra οι Μπλε Φάλαινες: Το ισραηλινό DRONE υποβρύχιο που προσανατολίζεται να αγοράσει η Αθήνα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον - Που θα μιλήσει, ποιους θα συναντήσει
Ο 78χρονος Τόμας Μπάρακ νεο-οθωμανός «πλασιέ» - Διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία θα παραλάβει F-35
Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επιχειρούν με τέτοιες προκλητικές ενέργειες να επιδεινώσουν τις συνθήκες που διεξάγεται ο εύθραυστος διμερής διάλογος, υπονομεύοντας τις πιθανότητες συνεργασίας, όπως στην επίλυση επειγόντων διεθνών προβλημάτων», υπογράμμισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, διαμηνύοντας ότι η Μόσχα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αντίποινα, αναφερόμενη στο κλείσιμο των ρωσικών διπλωματικών εγκαταστάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Την Πέμπτη, οι ΗΠΑ ζήτησαν το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στο Σαν Φρανσίσκο και των εμπορικών αποστολών της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, ως απάντηση στη δραστική μείωση των διπλωματών και εργαζόμενων στις αμερικανικές αποστολές στη Ρωσία.
«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας αναφορικά με τις ενέργειες της Ουάσιγκτον, οι οποίες αγνοούν το διεθνές δίκαιο. Σύμφωνα με τις διπλωματικές πρακτικές, διατηρούμε το δικαίωμα αντίδρασης. Αυτή δεν είναι επιλογή μας. Μας επιβλήθηκε», τόνισε η κ. Ζαχάροβα.






















































