ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν δύο Βρετανοί ύποπτοι για τρομοκρατία στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ

Συνελήφθησαν δύο Βρετανοί ύποπτοι για τρομοκρατία στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη δύο Βρετανών πολιτών που ταξίδεψαν από την Τουρκία, οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι για μελλοντικές τρομοκρατικές επιθέσεις, στήθηκε από τη Μητροπολιτική Αστυνομία στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 29 ετών, συνελήφθησαν αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους που τους μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη.

Ο 40χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες και προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης. Ο 29χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε εξτρεμιστική ομάδα. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και φυλάσσεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη-Παναγιώτης Νέστορας: «Το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα»

Θεσσαλονίκη: Τι είπαν Ιωακείμοβιτς και Αναστασιάδης για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στα σπίτια τους

Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία

Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» – «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr