ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Σκαραμούτσι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Χόουπ Χικς,


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η 28χρονη Χόουπ Χικς κατονομάστηκε ως η νέα διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, στη θέση του Αντόνιο Σκαραμούτσι, ο οποίος απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του πριν από μερικές εβδομάδες.
Η επιλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο πρόσωπο της 28χρονης καλλονής και πρώην μοντέλου είχε διαρρεύσει, ωστόσο την Τρίτη επιβεβαιώθηκε και επισήμως με την αποστολή του προεδρικού mail, στο οποίο η ίδια απάντησε θετικά.
Η νεαρή γυναίκα είχε αναλάβει διευρυμένες αρμοδιότητες μετά την απομάκρυνση του Σκαραμούτσι, ενώ ο Λευκός Οίκος αναζητούσε τον αντικαταστάτη του.
Τελικά, μετά από αρκετό διάστημα, η επιλογή του προέδρου Τραμπ ήταν να παραδώσει το σημαντικό αυτό πόστο στην 28χρονη, η οποία, όπως φαίνεται, ικανοποίησε με την απόδοσή της, αξιοποιώντας την ευκαιρία που της δόθηκε.























































