ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για προσπάθεια των ΗΠΑ να βρουν μια διπλωματική λύση στην κατάσταση με τη Βόρεια Κορέα έκανε λόγο ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζέιμς Μάτις τονίζοντας ότι το θέμα αντιμετωπίζεται μέσα από μια διεθνή διαδικασία.
Είχε προηγηθεί η ομιλία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κατά την οποία δήλωσε ότι οι ΗΠΑ «εάν αναγκασθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ή τους συμμάχους τους, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή παρά να καταστρέψουμε πλήρως τη Βόρεια Κορέα».
«Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με τη Βόρεια Κορέα μέσα από διεθνείς διεργασίες και συνεχίζουμε να το κάνουμε.
»Ο υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον ηγείται της προσπάθειας και ελπίζουμε ότι θα επιλύσουμε την κατάσταση αυτή με διπλωματικά μέσα», τόνισε ο Μάτις πριν την έναρξη της συνάντησής του με τον Ρουμάνο ομόλογό του.























































