ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, Ισπανία, Πριγκίπισσα Κριστίνα της Ισπανίας,


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απολογείται σήμερα η πριγκίπισσα Κριστίνα, η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας.
Η 48χρονη πριγκίπισσα κατηγορείται για φορολογική απάτη, γεγονός προφανές στην ιστορία της ισπανικής μοναρχίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του δικαστή Χοσέ Κάστρο, στο δικαστήριο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, σε μια αίθουσα όπου δεσπόζει το επίσημο πορτρέτο του πατέρα της.
Η Κριστίνα κατηγορήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τον σύζυγό της, τον πρώην πρωταθλητή του χάντμπολ και νυν δούκα της Πάλμα Ινιάκι Ουρντανγκαρίν, για υπεξαίρεση ποσού 6,1 εκατομμυρίων ευρώ από τα δημόσια ταμεία.
Οι κατηγορίες σε βάρος της, που αναλύονται από τον δικαστή σε μια λεπτομερή δικογραφία 227 σελίδων, έπεσαν σαν βόμβα στην αμαυρωμένη από τα σκάνδαλα των τελευταίων ετών βασιλική οικογένεια.























































