ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Εθνικισμός, Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας (NPD), Ευρωπαϊκή Ένωση, Χρυσή Αυγή,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Η Google στέλνει την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Διάστημα
Το σχέδιο της Τουρκίας για την Υεμένη: Η Άγκυρα πρότεινε στο Ριάντ αλλαγή στρατηγικής και διαπραγματεύσεις με τους Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H EE δεν θα χρηματοδοτήσει το 2018 ακροδεξιά κόμματα και think tanks, μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με δημοσίευμα του ευρωπαϊκού ιστότοπου, EUobserver.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα σημειώνει πως έξι ακροδεξιοί πολιτικοί σχηματισμοί και εθνικιστικές πολιτικές ομάδες στην Ευρώπη, που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις δημόσιες χρηματοδοτήσεις, δεν θα λάβουν επιδότηση από την ΕΕ το ερχόμενο έτος.
Και αυτό γιατί δεν κατάφεραν να δηλωθούν εγκαίρως ή δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για επιδότηση που έχει θέσει η νέα Αρχή για τα Ευρωπαϊκά Κόμματα και τους Οργανισμούς (Authority for European Political Parties and Foundations).
Η εν λόγω εποπτική Αρχή ιδρύθηκε περυσι τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να ελέγχει τα κόμματα και τους οργανισμούς που λαμβάνουν ευρωπαϊκή επιδότηση.
Μεταξύ αυτών που έχασαν την προθεσμία είναι και η ακροδεξιά εθνικιστική Συμμαχία για Ειρήνη και Ελευθερία (Alliance for Peace and Freedom, APF), μέλη της οποίας είναι πολιτικοί της ελληνικής Χρυσής Αυγής και του γερμανικού NPD.
Η Συμμαχία αρνείται την ύπαρξη προθεσμίας μέσω του γγ της και επιμένει ότι «βρίσκεται σε διαδικασία εγγραφής».























































