ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κρατική κινεζική εταιρία κατασκευών (CSCEC) υπέγραψε συμφωνία οικονομικής αξίας 3 δισ. δολαρίων για την κατασκευή ενός συγκροτήματος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, στο νέο διοικητικό κέντρο της Αιγύπτου, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων ανατολικά του Καΐρου.
Η συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ του αντιπροέδρου της CSCEC Ζενγκ Σουεσουάν και του Αιγύπτιου υπουργού Κατοικιών Μουσταφά Μαντμπουλί, παρουσία του Αιγύπτιου προέδρου Αμπντέλ-Φατάχ αλ-Σίσι, αλλά και του Κινέζου πρεσβευτή στην Αίγυπτο, Σονγκ Αϊγκούο.
Το επιχειρηματικό αυτό συγκρότημα περιλαμβάνει έναν ουρανοξύστη ύψους 345 μέτρων, που θα είναι το υψηλότερο κτίριο στην Αφρική, 12 άλλα επιχειρηματικά κτίρια, πέντε κτίρια κατοικιών, αλλά και δύο ξενοδοχεία.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κατασκευή του συγκροτήματος, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 43 μήνες.























































