ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την υποψηφιότητα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την θέση του Προέδρου του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου αποφάσισε ομόφωνα η κοινοβουλευτική ομάδα της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) κατά την αποψινή κλειστή συνεδρίασή της.
Η εκλογή του κ. Σόιμπλε στο δεύτερο στην επετηρίδα αξίωμα της Γερμανίας θα γίνει στο πλαίσιο της πρώτης σύγκλησης της Ολομέλειας, στις 24 Οκτωβρίου, οπότε και αρχίζει η νέα νομοθετική περίοδος. Ήδη έχουν ανακοινώσει ότι θα τον ψηφίσουν τόσο οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) όσο και οι Φιλελεύθεροι (FDP).
Τα καθήκοντα του μεταβατικού υπουργού Οικονομικών μέχρι τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης θα αναλάβει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο επιτελάρχης της Καγκελαρίας Πέτερ Αλτμάιερ.























































