ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, συζήτησε, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, «λεπτομερώς ζητήματα που αφορούν την διευθέτηση της κρίσης στην Συρία, την κατάσταση που διαμορφώνεται σε σχέση με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, καθώς και τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που διεξήχθη στην κουρδική αυτόνομη περιοχή του Ιράκ».
Εκτός των άλλων, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι ηγέτες των δύο χωρών, συζήτησαν επίκαιρα ζητήματα που αφορούν την ρωσο-ισραηλινή συνεργασία, υπό το πρίμα των συμφωνιών που επετεύχθησαν κατά την συνάντηση τους στο Σότσι στις 23 Αυγούστου του 2017.
Η τηλεφωνική επικοινωνία των κ.κ. Πούτιν – Νετανιάχου έγινε με πρωτοβουλία της ισραηλινής πλευράς.























































