ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» - Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού
Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού - «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στέλνει αεροσκάφη CSAR στη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προειδοποίηση προς τη Σαουδική Αραβία απηύθυνε ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ρουχανί, μετά τις δηλώσεις του διαδόχου του σαουδαραβικού θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, που χαρακτήρισε την εκτόξευση πυραύλου από την Υεμένη προς το Ριάντ ως ευθεία πολεμική πράξη, την οποία χρέωσε στο Ιράν.
«Γνωρίζετε τη δύναμη και τη θέση της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Άνθρωποι πιο δυνατοί από εσάς στάθηκαν ανίκανοι να πράξουν οτιδήποτε ενάντια στον ιρανικό λαό», δήλωσε ο κ. Ρουχανί.
«Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους κινητοποίησαν εναντίον μας όλες τους τις δυνάμεις και πάλι δεν πέτυχαν τίποτε», συμπλήρωσε.
Ο πρόεδρος του Ιράν αναφερόταν στον οκταετή πόλεμο Ιράν – Ιράκ, μεταξύ 1980 και 1988, όταν η χώρα κατάφερε να αντισταθεί επιτυχώς στην εισβολή του Ιράκ, που βρισκόταν τότε υπό το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν και το οποίο είχε στηριχθεί τόσο από δυτικές όσο και από αραβικές κυβερνήσεις.
Το Ιράν αρνείται ότι παρέχει όπλα στους ιρανόφιλους, σιίτες αντάρτες της οργάνωσης Ανσάρ Αλλάχ της Υεμένης, γνωστούς ως Χούτι, ωστόσο στην πράξη τους στηρίζει, τουλάχιστον πολιτικά, ως αντιπάλους των σουνιτικών αραβικών μοναρχιών με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία.






















































