Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγγενείς επιβατών ζητούν πληροφοριοδότη για το Boeing – Δίνουν 5 εκατ. δολάρια

Συγγενείς επιβατών ζητούν πληροφοριοδότη για το Boeing – Δίνουν 5 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Malaysia Airlines, Φωτογραφίες,

Συγγενείς των επιβατών της πτήσης ΜΗ370 προσφέρουν αμοιβή 5 εκατομμυρίων δολαρίων σε όποιον έχει πληροφορίες για την εξαφάνιση του αεροσκάφους Boeing 777 της Malaysia Airlines.

Να θυμίσουμε ότι το αεροσκάφος χάθηκε μυστηριωδώς πριν από τρεις μήνες, στις 8 Μαρτίου 2014, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο. Μετέφερε 239 επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Διαβάστε σχετικό άρθρο: Το Boeing της Malaysia Airlines δεν συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό

Απελπισμένοι και εξαντλημένοι πλέον, ορισμένοι από τους συγγενείς των επιβατών ανακοίνωσαν ότι έχουν ξεκινήσει εκστρατεία στο διαδίκτυο μέσω του ιστοτόπου Indiegogo.com. για τη συγκέντρωση τουλάχιστον 5 εκατ. δολαρίων.

Το εν λόγω ποσό, σκοπεύουν να το μοιράσουν, διαθέτοντας τα 3 εκατ. ως αμοιβή για τον όποιο αξιόπιστο πληροφοριοδότη και τα υπόλοιπα 2 εκατ. για την χρηματοδότηση ιδιωτικής έρευνας.

Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό που θα συγκεντρωθεί, τόσο θα αυξάνεται και η προσφερόμενη αμοιβή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

??????????????????????

Διαβάστε σχετικό άρθρο: Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας που γνώριζε τον πιλότο του χαμένου Boeing

Οι αντικρουόμενες πληροφορίες που έρχονταν συνεχώς στην δημοσιότητα έχουν κάνει πολλές οικογένειες επιβατών να πιστεύουν ότι οι χώρες που εμπλέκονται στην υπόθεση τους κρύβουν την αλήθεια και γι’ αυτό έχουν ήδη έχουν ασκήσει έντονη κριτική στις αρχές για τον χειρισμό των ερευνών.

«Είμαστε σίγουροι ότι κάπου, κάποιος ξέρει κάτι και ελπίζουμε ότι η αμοιβή αυτή θα του δώσει το κίνητρο να αποκαλυφθεί», εξήγησε ο Ίθαν Χαντ, ο υπεύθυνος του προγράμματος «Αμοιβή ΜΗ370 – Αναζητώντας την Αλήθεια».

Μετά από πολλές εβδομάδες άκαρπων ερευνών, από αέρος και θαλάσσης, στα νερά του Ινδικού Ωκεανού, οι ειδικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την εξαφάνιση του Boeing προσπαθούν και πάλι να επαληθεύσουν την πιθανή πορεία που ακολούθησε το αεροπλάνο.

Διαβάστε σχετικό άρθρο: Η εξαφάνιση του Boeing και οι 6 θεωρίες συνωμοσίας

???????????????????????

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το πόρισμα της οργής: Καμία απάντηση για την εξαφανισμένη πτήση της Malaysia Airlines

Πούτιν: Δεν έριξε ρωσικός πύραυλος το αεροσκάφος της Malaysia Airlines στην Ουκρανία

Στα κάγκελα Ολλανδοί και Αυστραλοί με τους Ρώσους: Ευθύνεστε για τους νεκρούς της πτήσης MH17

Ρωσικός πύραυλος κατέρριψε πάνω από την Ουκρανία την πτήση MH17 με 298 νεκρούς

Τρεις επιζώντες βρέθηκαν στα συντρίμμια του αεροσκάφους στην Αβάνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr