ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

250 ξένοι τζιχαντιστές του ISIS παραδόθηκαν στον συριακό στρατό (φωτο)

250 ξένοι τζιχαντιστές του ISIS παραδόθηκαν στον συριακό στρατό (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίπου 250 τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που ήταν οχυρωμένοι στο νησί Χαουίτζα Κατέ στον ποταμό Ευφράτη, απέναντι από την πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ της ανατολικής Συρίας, παραδόθηκαν στα κυβερνητικά στρατεύματα.

Οι τζιχαντιστές παρέδωσαν τα όπλα τους και το νησί μετά από εβδομάδες πολιορκίας από τον συριακό στρατό και τους συμμάχους του.

Η συριακή κυβερνητική μονάδα “Κυνηγοί των ISIS” ανάρτησε φωτογραφίες στο διαδίκτυο με τους αιχμάλωτους τζιχαντιστές που έχει στοιβάξει σε κρατητήρια.

Οι τζιχαντιστές αποφάσισαν ότι δεν είχε νόημα να συνεχίσουν να μάχονται όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν περικυκλωθεί από τους κυβερνητικούς και δεν υπήρχε δίοδος διαφυγής τους.

Ορισμένοι τρομοκράτες αποπειράθηκαν να διαφύγουν με βάρκες αλλά δεν τα κατάφεραν και αιχμαλωτίστηκαν και αυτοί.

Οι περισσότεροι από τους αιχμαλώτους είναι ξένοι εθελοντές που έσπευσαν στη Συρία να πολεμήσουν για το χαλιφάτο των ονείρων τους.

Στον χάρτη της Google βλέπετε το νησί που περιβρέχεται από τον ποταμό Ευφράτη και βρίσκεται απέναντι από την πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ:

Δείτε φωτογραφίες με τους αιχμάλωτους τζιχαντιστές που ανάρτησαν οι “Κυνηγοί”:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Στο εδώλιο ο πρώην Μεγάλος Μουφτής της Συρίας

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr