ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πέθανε σε ηλικία 103 ετών η Μαργαρίτα Παπανδρέου - Την Κυριακή η πολιτική κηδεία
ΠΑΣΟΚ: O Πλεύρης γνώριζε από το 2012 τους γιατρούς του Κολωνακίου - Τι απαντά ο υπουργός
Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας βαρύνεται κυνηγός στη Νέα Υόρκη που πέρασε 43χρονη για ελάφι και τη σκότωσε.
Η Rosemary Billquist είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στην πόλη Sherman όταν πυροβολήθηκε μια φορά από τον Thomas Jadlowski.
O Thomas κάλεσε την αστυνομία και έμεινε με την Rosemary μέχρι να φτάσει βοήθεια. Αργότερα αυτή πέθανε σε κοντινό νοσοκομείο της Πενσιλβάνια.
Η 43χρονη δέχτηκε τη χαριστική βολή στις 5:30 περίπου το απόγευμα. Είναι παράνομο το κυνήγι μετά το ηλιοβασίλεμα ή πριν από την αυγή στη Νέα Υόρκη.
«Σήμερα ο Thomas Jadlowski είναι υπόλογος για την επικίνδυνη και απερίσκεπτη συμπεριφορά του. Πυροβόλησε γειτόνισσά του το σκοτάδι», δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος Basil Seggos.
Ο Jadlowski κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και παράνομο κυνήγι και βρίσκεται αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλακή. Η κηδεία της Rosemary Billquist τελέστηκε την Τετάρτη στο Sherman.























































