Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστικές Υπηρεσίες: Στην Τουρκία κρύβονται 300 Βρετανοί τζιχαντιστές

Μυστικές Υπηρεσίες: Στην Τουρκία κρύβονται 300 Βρετανοί τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες ασφαλείας στο Νησί, καθώς υπάρχει η πληροφορία για την ύπαρξη τουλάχιστον 300 Βρετανών τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν διαφύγει και κρύβονται στην Τουρκία, μετά την κατάρρευση της οργάνωσης στο Ιράκ και τη Συρία.

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες κάνουν λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μαζικής επίθεσης από «μοναχικούς λύκους». Στόχος τους, όπως προκύπτει και από μία σχετική προπαγανδιστική ανάρτηση στα social media, είναι οι αγορές του Λονδίνου και άλλων μεγάλων πόλεων της Αγγλίας, με ειδικότερο σκοπό να σκοτώσουν παιδιά και γονείς, σπέρνοντας τον τρόμο.

Η πληροφορία για τουλάχιστον 300 τζιχαντιστές με βρετανική υπηκοότητα έχει αυξήσει στον μέγιστο βαθμό το επίπεδο ασφαλείας στις εισόδους της χώρας, τόσο σε ότι αφορά το οδικό δίκτυο που συνδέει το Νησί με την Ευρώπη, όσο και τα λιμάνια και βέβαια τα αεροδρόμια.

Η εντολή είναι να ελέγχεται και να μην επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν ύποπτο, ο οποίος έχει ταξιδέψει πρόσφατα ή στο παρελθόν τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία.

Η βρετανική μυστική υπηρεσία διέρρευσε την πληροφορία της μετά τη δημοσιοποίηση ενός απειλητικού βίντεο από μέλη του ISIS – όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν- με το οποίο καλούσαν τους «μοναχικούς λύκους» να δράσουν και να σκοτώσουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δεξαμενόπλοιο καίγεται βορειοδυτικά του Ντουμπάι

Τραμπ: Η επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών Τούλσι Γκάμπαρντ είναι «πιο διαλλακτική» από εμένα στο θέμα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Ο Χακάν Φιντάν λέει ότι το Ισραήλ επιδιώκει «πολυεθνική θρησκευτική σύγκρουση»

Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr