Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ναι” σε δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit λέει ο Τζέρεμι Κόρμπιν

“Ναι” σε δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit λέει ο Τζέρεμι Κόρμπιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν απέτυχε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί δεύτερο δημοψήφισμα για την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν γίνει πρωθυπουργός.

Ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος δήλωσε ότι το κόμμα του «δεν υποστηρίζει» άλλη ψηφοφορία για παραμονή στην ΕΕ, αλλά δεν το απεκλεισε εντελώς.

Η κίνηση αυτή έρχεται ενώ το SNP κάλεσε τους Εργατικούς να ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για να διατηρήσουν τη Βρετανία στην ενιαία αγορά και την τελωνειακή ένωση.

Ο Ίαν Μπλάκφορντ, ηγέτης του SNP, έκανε έκκληση για διακομματική συνεργασία για την αποφυγή της «καταστροφής» ενός «ακραίου» Brexit.

Η πολιτική των Εργατικών για το Brexit είναι τόσο άσχημη που οι ψηφοφόροι των Εργατικών υπέρ του Brexit είναι πεπεισμένοι ότι το κόμμα είναι εντελώς αντίθετο με το Brexit, την ώρα που οι ψηφοφόροι του Labor Leave είναι πεπεισμένοι ότι το κόμμα είναι «εντελώς υπέρ του Brexit», σύμφωνα με έρευνα της YouGov.

Ο κ . Κόρμπιν συνέχισε με την πολιτική του να διατηρεί όλες τις επιλογές ανοιχτές σε μια συνέντευξη στo inews, στην οποία του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες παρατηρήσεις του αναπληρωτή του Tom Watson ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

Είπε: «Το είπε πράγματι αυτό, αλλά η θέση μας είναι ότι δεν υποστηρίζουμε ένα δεύτερο δημοψήφισμα».

Πρόσθεσε: «Είχαμε ένα δημοψήφισμα που κατέληξε σε μια απόφαση. Οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη, αν και πολύ πίσω από το χρονοδιάγραμμα, και έχουμε καθορίσει το είδος της σχέσης που θέλουμε να έχουμε με την Ευρώπη στο μέλλον».

Ερωτηθείς γιατί το κόμμα έχει μια τόσο συγκεχυμένη γραμμή πάνω στο Brexit, ο Κόρμπιν είπε: «Δεν νομίζω ότι προκαλεί σύγχυση. Αυτό που λέμε είναι ότι βγαίνουμε επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση -αυτή είναι η θέση- αλλά θέλουμε να αναπτύξουμε μια καλή οικονομική σχέση με την Ευρώπη και να αναγνωρίσουμε την αλληλεξάρτηση των βιομηχανιών μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr