ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αχόρταγη δασκάλα έκανε στοματικό σε μαθητή της μέσα στο σχολείο

Αχόρταγη δασκάλα έκανε στοματικό σε μαθητή της μέσα στο σχολείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιδημία έχει πέσει στα σχολεία των ΗΠΑ αφού αποκαλύφθηκε μία ακόμη περίπτωση δασκάλας που είχε σχέση με μαθητή της.

Πρόκειται για μια 30χρονη που δίδασκε την «Τέχνη της Γλώσσας» σε σχολείο της Φλόριντα στις ΗΠΑ και η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί τουλάχιστον δύο χρόνια!

Οι δυο τους, όπως ομολόγησε ο 17χρονος, είχαν βρεθεί ερωτικά τόσο στο σπίτι της γυναίκας, όσο και στο δικό του, αλλά και στο αυτοκίνητο της δασκάλας. Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδιού, πολλές φορές το είχαν “κάνει”  μέσα σε σχολική αίθουσα.

“Ηταν συναινετικό”

Η 30χρονη Βαλέρια Κοσταντόνι ήταν επικεφαλής του τμήματος της «Τέχνης της Γλώσσας», όπως ονομάζει το σχολείο τα μαθήματα αγγλικών και δεν κατηγορείται για βιασμό, αλλά μόνο για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς όπως είπε ο μαθητής, το σεξ ήταν συναινετικό.

Η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 15.000 δολαρίων, μέχρι να γίνει η δίκη της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κίνα και Ινδία στο πλευρό της Ρωσίας: Αντιδρούν κατά των ΗΠΑ για τις νέες κυρώσεις

Κομισιόν: Απαγόρευση της πρόσβασης των παιδιών κάτω των 13 ετών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια μέσα στο σχολείο της

Οι Αμερικανοί «επέτρεψαν» στους Χούτι να επιτεθούν στη Σαουδική Αραβία

«Φούσκα» η Συμφωνία της Μέκκας – Η Σαουδική Αραβία δέχεται επίθεση από τους Χούτι κι ο Ερντογάν… «κοιτάει» – Το Ισραήλ είπε στους Σαουδάραβες: «Να ξέρετε ποιοι είναι οι φίλοι σας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr