ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: «Ανώριμος» ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το χιόνι να ξεπερνάει τα 1,75 μέτρα το Νταβός υποδέχεται σήμερα και έως τις 26 Ιανουαρίου το 48ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Στο χιονοδρομικό κέντρο της ανατολικής Ελβετίας αναμένεται σύμφωνα με τη διοργάνωση να συγκεντρωθούν 3.000 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων 70 επικεφαλής κρατών -ανάμεσα τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός- και 38 επικεφαλής μεγάλων διεθνών οργανισμών.
Η φετινή διοργάνωση αποτελεί την πιο χιονισμένη συνάντηση στην 48χρονη ιστορία του θεσμού, δεδομένου ότι το χιόνι ύψους 1,75 μέτρα ήταν το υψηλότερο επίπεδο για τα μέσα Ιανουαρίου και το δεύτερο υψηλότερο από το μετεωρολογικό ρεκόρ το 1931.
Η συγκέντρωση του χιονιού σε αυτό τον βαθμό έχει προκαλέσει προβλήματα και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις των συμμετεχόντων, που καταφθάνουν στο Νταβός ακόμα και με τη συνδρομή ελικοπτέρων, δεδομένου ότι τα κυκλοφοριακά προβλήματα προς το ελβετικό θέρετρο είναι πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα πολύωρες καθυστερήσεις.
Σύμφωνα με την Die Welt, παρατηρήθηκαν και προσωρινές διακοπές στη σιδηροδρομική γραμμή προς το Νταβός λόγω του κινδύνου των χιονοστιβάδων, αρκετές από τις οποίες χρειάστηκε να ενεργοποιηθούν από εκρήξεις για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες πτώσεις.




























































