Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ σε σχολείο στο Κεντάκι: 15χρονος σκότωσε δυο συμμαθητές του και τραυμάτισε 19 (βίντεο)

Σοκ σε σχολείο στο Κεντάκι: 15χρονος σκότωσε δυο συμμαθητές του και τραυμάτισε 19 (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 19 τραυματίστηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που εκτυλίχθηκε σε λύκειο στο δυτικό Κεντάκι, γνωστοποίησε ο κυβερνήτης του Κεντάκι Ματ Μπέβιν, ενώ ο μοναδικός δράστης συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, όπως έγινε γνωστό από την πολιτειακή Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Μπέβιν, οι δύο νεκροί είναι μιας 15χρονη κι ένας 15χρονος, ενώ ο φερόμενος δράστης είναι επίσης 15 ετών.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 08.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας) στο Λύκειο της κομητείας Μάρσαλ στο Μπέντον του Κεντάκι, ανέφεραν τα μηνύματα που ανήρτησε η Αστυνομία στο Twitter.

Πρόκειται για την τελευταία κατά σειρά τραγωδία στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών με πυροβολισμούς, ένα φαινόμενο που μαστίζει τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 15χρονος που φέρεται να άνοιξε πυρ συνελήφθη σχεδόν 15 λεπτά μετά τους πυροβολισμούς.

«Οι Αρχές έχουν ασφαλίσει την περιοχή και ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση» επισήμανε η Αστυνομία.

Πέντε από τους τραυματίες διακομίστηκαν με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βάντερμπιλτ στο Νάσβιλ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Στελέχη του Γραφείου Αλκοόλ, Καπνού, Όπλων και Εκρηκτικών των ΗΠΑ (ATF) αναπτύχθηκαν στο σχολείο, όπως ενημέρωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Ρόιτερς ο Μαρκ Ντόραν, ερευνητής της ATF στο Κεντάκι.

Στο σημείο αναπτύχθηκαν και αστυνομικοί του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI).

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr