Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τους Ινδονήσιους στρατιώτες που ήπιαν αίμα φιδιού προς τιμήν του Μάτις (φωτο+βίντεο)

Δείτε τους Ινδονήσιους στρατιώτες που ήπιαν αίμα φιδιού προς τιμήν του Μάτις (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις παρακολούθησε στρατιώτες στην Ινδονησία να πίνουν αίμα φιδιών, να κυλιούνται πάνω σε σπασμένα γυαλιά, να σπάνε τούβλα με τα κεφάλια τους, να περπατούν σε αναμμένα κάρβουνα και να υποβάλλονται σε άλλες δοκιμασίες σε μια σπάνια στρατιωτική επίδειξη που πραγματοποιήθηκε σήμερα και είχε στόχο να παρουσιάσει τις μοναδικές ικανότητες του στρατού της χώρας.

Οι επικεφαλής του Πενταγώνου έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν ξένα στρατεύματα να κάνουν ιδιαίτερες στρατιωτικές επιδείξεις στη διάρκεια επισκέψεών τους και ο Μάτις είχε ενημερωθεί ότι θα παρακολουθήσει μια άσκηση απελευθέρωσης ομήρων.

Ωστόσο οι ασκήσεις που παρακολούθησε ήταν πολύ πιο εντυπωσιακές. Μάλιστα ένας στρατιώτης με δεμένα τα μάτια πυροβόλησε ένα μπαλόνι το οποίο κρατούσε ανάμεσα στα πόδια του ένας συνάδελφός του. Αστόχησε τουλάχιστον μία φορά, αν και δεν φάνηκε να τραυματίζεται κανείς.

Υπό τον ήχο τυμπάνων οι Ινδονήσιοι στρατιώτες εκτέλεσαν μια σειρά τεχνικών πολεμικών τεχνών, ενώ έσπασαν και τούβλα με τα κεφάλια τους.

Φορώντας μια κουκούλα που τον εμπόδιζε να δει, ένας Ινδονήσιος στρατιώτης έκοψε ένα αγγούρι που κρατούσε με το στόμα του ένας συνάδελφός του.

Ίσως η πιο εντυπωσιακή άσκηση ήταν μια επίδειξη με ζωντανά φίδια, τα οποία οι στρατιώτες έβγαλαν από σάκους και τα σκόρπισαν στο πάτωμα λίγα εκατοστά από εκεί που στεκόταν ο Αμερικανός υπουργός. Μεταξύ των φιδιών ήταν και μια βασιλική κόμπρα.

Στη συνέχεια οι στρατιώτες έκοψαν τα κεφάλια των φιδιών και ήπιαν το αίμα τους. Τουλάχιστον ένας στρατιώτης δάγκωσε και έκοψε στη μέση ένα φίδι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr