ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αφγανιστάν, Βομβιστική Επίθεση, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καμπούλ, Τζιχαντιστές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέντε στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 τραυματίστηκαν στην επίθεση σε στρατιωτική ακαδημία στην Καμπούλ στο Αφγανιστάν σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό των Αρχών.
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης με βάση το πρακτορείο Amaq που επικαλείται το Reuters.
Οι αφγανικές Ειδικές Δυνάμεις αναπτύχθηκαν στην Ακαδημία, η οποία βρίσκεται σε μια τεράστια έκταση 400 στρεμμάτων στο δυτικό τμήμα της Καμπούλ και η οποία περικυκλώθηκε από μεγάλη δύναμη του στρατού και της Αστυνομίας.
Η επίθεση άρχισε με εκτοξεύσεις ρουκετών και την πυροδότηση των εκρηκτικών με τα οποία είχε ζωστεί ένας βομβιστής αυτοκτονίας, ενώ ακολούθησαν πυρά αυτομάτων όπλων και αυτοπροωθούμενες οπλοβομβίδες εναντίον ενός τάγματος στην είσοδο της ακαδημίας.
Στόχος των τζιχαντιστών ήταν να εισβάλλουν στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας, σύμφωνα με τον στρατηγό Νταουλάτ Ουαζίρι.
Αυτή είναι η τρίτη επίθεση στην Καμπούλ μέσα σε δέκα ημέρες, μετά την επίθεση με στόχο το ξενοδοχείο Intercontinental την 20ή Ιανουαρίου και την έκρηξη ενός ασθενοφόρου παγιδευμένου με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών στο κέντρο της πόλης το Σάββατο, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 103 ανθρώπους.




























































