Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίγυπτος: Το Μουντιάλ βλάπτει σοβαρά το… Ισλάμ

Αίγυπτος: Το Μουντιάλ βλάπτει σοβαρά το… Ισλάμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η παρακολούθηση του Μουντιάλ στρέφεται εναντίον του Ισλάμ γνωμοδότησε ο Γιασέρ Μποραμί, ένας από τους ιδρυτές της «Salafi Call», μία από τις μεγαλύτερες αιγυπτιακές ισλαμιστικές ομάδες.

Αυτό είναι το περιεχόμενο της φετβά που εξέδωσε ο Γιάσερ Μποραμί επειδή όπως τονίζει «αποσπά την προσοχή από την προσευχή και καταστρέφει τα έθνη. Οι ποδοσφαιριστές αποκαλύπτουν σημεία του σώματος τα οποία θα έπρεπε να παραμένουν καλυμμένα και, εν τέλει, το ότι πολλοί από τους παίκτες που λατρεύονται από τους μουσουλμάνους οπαδούς είναι «άπιστοι».

Το να χάνεις κανείς χρόνο παρακολουθώντας το Μουντιάλ «είναι μια καταστροφή που με κάνει πολύ θυμωμένο», επειδή «αποσπά την προσοχή από τα θρησκευτικά καθήκοντα και ωθεί τους λαούς και τα έθνη στην καταστροφή».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της οργάνωσής του, ο Μποραμί καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το να παρακολουθείς το Παγκόσμιο Κύπελλο, για το οποίο οι Αιγύπτιοι έχουν μεγάλο πάθος, είναι αντίθετο με το Ισλάμ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ διευρύνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, δηλώνει ο αρχηγός του στρατού

Ισραήλ: «Μόλις ξεκίνησε» η εκστρατεία κατά της Χεζμπολάχ

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Τουρκία: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» οι ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr