ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας άνδρας από τη Ρωσία, ο οποίος ασέλγησε στη σορό μιας 31χρονης κοπέλας στο νεκροτομείο, όπου εργαζόταν.
Η Οκσάνα Απλεκάεβα είχε δολοφονηθεί το 2008 και ο φόνος της παραμένει ανεξιχνίαστος.
Η 31χρονη, που είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι, είχε βρεθεί στραγγαλισμένη σε δρόμο της Μόσχας.
Αργότερα αποκαλύφθηκε πως είχε βιαστεί μετά θάνατον. Δράστης, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, είναι ο 37χρονος Αλεξάντερ Α. (το όνομά του δεν ανακοινώθηκε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης).
Η εξέταση DNA έδειξε πως ο 37χρονος είχε πράγματι έρθει σε σεξουαλική επαφή με τη σορό της άτυχης κοπέλας, στο νεκροτομείο.
Συνέχιζε να δουλεύει εκεί μέχρι που αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του. Εργαζόταν στο νεκροτομείο για 12 χρόνια.























































