Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος διψά για νέο αίμα στο Παρίσι – Απειλεί με χτύπημα στον Πύργο του Άιφελ

Το Ισλαμικό Κράτος διψά για νέο αίμα στο Παρίσι – Απειλεί με χτύπημα στον Πύργο του Άιφελ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δίψα για νέο αίμα στο Παρίσι έχει το Ισλαμικό Κράτος που απειλεί με επίθεση και χτύπημα στον Πύργο του Αϊφελ. Η γαλλική πρωτεύουσα περιγράφεται ως «πρωτεύουσα του εκφυλισμού» από τους τζιχαντιστές σε βίντεο που δημοσίευσαν, που απειλούν για πολιορκία.

Οι τζιχαντιστές φαίνονται να δημιουργούν μια ομάδα στην ύπαιθρο έξω από το Παρίσι, όπου «η μονάδα πεζικού του χαλιφάτου βρίσκεται σε αναμονή για τους εχθρούς τους».

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε η ομάδα του Ισλαμικού Κράτους «Al-Abd al-Faqir Media», στη συνέχεια δείχνει κάτι που περιγράφεται ως «γαλλικό στρατιωτικό όχημα» που αντιπροσωπεύει το «στρατό του Σατανά» και οι εξτρεμιστές πραγματοποιούν μια ενέδρα.

Στη συνέχεια, όσοι βρίσκονται στο όχημα καταδιώκονται από δύο άνδρες με κουκούλες και οδηγούνται στο απόσπασμα, όπου πυροβολούνται στο κεφάλι. Δεν είναι σαφές πού έλαβε χώρα το σκηνικό ούτε κατά πόσο πραγματοποιήθηκαν οι εκτελέσεις.

Σύμφωνα με το PJ Media, ο τζιχαντιστής αφηγητής λέει: «Αφού οι στρατιώτες του χαλιφάτου ολοκλήρωσαν την πολιορκία στην πόλη του Παρισιού, ο Αλλάχ οδήγησε τους στρατιώτες του να καταρρίψουν την πόλη από σήραγγες εδάφους και να εκπλήξουν τον εχθρό με άμεση διπλή επίθεση».

Το βίντεο δείχνει τότε μια επίθεση – σε στυλ βιντεοπαιχνιδιού – που πραγματοποιείται στο κάτω μέρος του Πύργου του Άιφελ και στη συνέχεια χρησιμοποιείται το απόσπασμα από την ταινία του 2009 « G.I. Joe: The Rise of Cobra» για να απεικονίσει την πτώση του Πύργου στο έδαφος.

Λίγο νωρίτερα στο βίντεο, επαναλαμβάνται τα λόγια του θανόντος εκπροσώπου του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μουχάμαντ αλ-Αντνάνι, προειδοποιώντας για επιδρομές στο Λευκό Οίκο και το Big Ben στο Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Χαμάς για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Φυσικό δικαίωμα των χωρών να αμυνθούν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr