ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Μνημόνιο, Οικονομική Ανάπτυξη,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωζώνη αφήνει πίσω της την περίοδο των μνημονίων τονίζει η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, κάνοντας λόγο για “τεράστια” πρόοδο στην Ελλάδα και ανθηρές προοπτικές ανάπτυξης σε ολόκληρη τη νομισματική ένωση.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η κ. Μέρκελ σημείωσε ότι πολιτική στην Ευρωζώνη θα συνεχίσει και στο μέλλον να βασίζεται στην αλληλεγγύη αλλά και στους ξεκάθαρους κανόνες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η βαθύτερη ενοποίηση θα πρέπει να συνοδεύεται και από «πειθαρχία».
Η καγκελάριος πρόσθεσε επίσης ότι η Γερμανία και η Ιταλία συμφωνούν πως ο επόμενος προϋπολογισμός θα πρέπει να εστιάζει στην μετανάστευση, την άμυνα, την επιστήμη και την ψηφιακή καινοτομία.























































