ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανθρώπινα Δικαιώματα, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ουγγαρία, Πρόσφυγες,


















































Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Μάρκο Ρούμπιο: «Θαυμασμός και δέος» για την Ελλάδα από την Πνύκα με φόντο την Ακροπόλη
Τέλος από τον ΑΝΤ1 με αιχμές οι «Ράδιο Αρβύλα» - Η ανακοίνωση του καναλιού
Ισπανία: Πέθανε η 87χρονη Μαρικάρμεν που έγινε σύμβολο του αγώνα κατά των εξώσεων
Επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου - Τι προβλέπει η τροπολογία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα Ηνωμένα Εθνη επέκριναν την Παρασκευή την Ουγγαρία για το αντιμεταναστευτικό νομοσχέδιο, το οποίο θα δώσει στον υπουργό Εσωτερικών την δυνατότητα να απαγορεύει την λειτουργία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που υποστηρίζουν την μετανάστευση και κάλεσαν την κυβέρνηση να διασφαλίσει την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι.
«Η προτεινόμενη νομοθεσία αντιπροσωπεύει αδικαιολόγητο περιορισμό του δικαιώματος στην άσκηση της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι και αποτελεί ανησυχητική συνέχεια της κυβερνητικής επίθεσης κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του πεδίου των ατομικών ελευθεριών», δήλωσε ο Ρούπερτ Κόλβιλ, εκπρόσωπος του Υπατου Αρμοστή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Γενεύη.























































