ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πραγματική οικονομική διακυβέρνηση και δημοσιονομική δικαιοσύνη προτάσσει ο Ταγιάνι

Πραγματική οικονομική διακυβέρνηση και δημοσιονομική δικαιοσύνη προτάσσει ο Ταγιάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ενισχυμένη συνεργασία ανάμεσα στο Ευρωκοινοβούλιο και το Eurogroup είναι απαραίτητη, τονίζει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, σε ανάρτησή του στο Twitter, με φόντο φωτογραφία από τη  συνάντησή του με τον επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Ο κ. Ταγιάνι χαιρετίζει την προσέγγιση του επικεφαλής του Eurogroup, χαρακτηρίζοντας τη δυναμική και υπογραμμίζει την ανάγκη η Ευρώπη να εργαστεί για την επίτευξη πραγματικής οικονομικής διακυβέρνησης και δημοσιονομικής δικαιοσύνης προκειμένου να εξασφαλίσει την ανάπτυξη, την απασχόληση και τις επενδύσεις.

Με άλλη ανάρτησή του, ο κ. Ταγιάνι αναδεικνύει τον ρόλο των κοινοβουλίων στη συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ. Ειδικότερα, σημειώνει πως πρέπει να παρουσιαστεί ένα νέο όραμα για το μέλλον της Ευρώπης με συγκεκριμένες ενέργειες για την αναμόρφωση της ΕΕ τα επόμενα χρόνια και επισημαίνει ότι τα κοινοβούλια εξασφαλίζουν τον έλεγχο των πολιτών στην εκτελεστική εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ευρωβουλευτές ζητούν να μπει τάξη στη «ζούγκλα» των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και στην «αναρχία» των ινφλουένσερς

Οι ευρωβουλευτές καταγγέλλουν την εργαλειοποίηση των παράτυπων μεταναστών ως εργαλείο υβριδικού πολέμου

Κομισιόν: Απαγόρευση της πρόσβασης των παιδιών κάτω των 13 ετών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ο Ζελένσκι ζητάει και άλλα χρήματα από την ΕΕ: Νέα «τρύπα» 27 δισ. στον αμυντικό προϋπολογισμό της Ουκρανίας

Ο Φαραντούρης υποδέχθηκε Χριστιανούς της Συρίας στο Ευρωκοινοβούλιο: «…οι άνθρωποι αυτοί είναι φοβισμένοι, κυνηγημένοι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr