ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εκτέλεσαν περίπου είκοσι φορτηγατζήδες κοντά στα σύνορα της επαρχίας Άνμπαρ -του δυτικού Ιράκ- με τη Συρία.
Σύμφωνα με το ιρακινό Al Sumaria, οι τζιχαντιστές έστησαν την ενέδρα στη συριακή πλευρά των συνόρων.
Οι οδηγοί περίμεναν στα σύνορα με τα φορτηγά τους για να εισέλθουν στο Ιράκ όταν τους επιτέθηκαν οι τζιχαντιστές.
Αφού τους σκότωσαν, οι τρομοκράτες πήραν τα φορτηγά και έφυγαν.
Στις 9 Δεκεμβρίου 2017 ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Χάιντερ Αλ Αμπάντι, κήρυξε τη στρατιωτική ήττα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ.
Ωστόσο, χιλιάδες τρομοκράτες και υποστηρικτές τους παραμένουν ασύλληπτοι και συνεχίζουν τον ανταρτοπόλεμο ενάντια στις κυβερνητικές δυνάμεις.
Στη Συρία το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει να ελέγχει εδάφη στη νοτιοανατολική Συρία, στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ, και έχει ακόμα περίπου 10.000 ένοπλους.























































