ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κριστίν Λαγκάρντ, Ντόναλντ Τραμπ, Χάλυβας,


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
Συγκλονιστικό! Το Ψηφιακό Αρχείο του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ άγνωστη ιστορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα προς τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ στέλνει η Κριστίν Λαγκάρντ με αφορμή τις εξαγγελίες του για την επιβολή δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου.
“Κανείς δεν θα κερδίσει εάν ξεσπάσει εμπορικός πόλεμος” προειδοποίησε η επικεφαλής του ΔΝΤ. «Ένας παγκόσμιος εμπορικός πόλεμος θα προκαλούσε μια lose-lose κατάσταση για όλους», τόνισε η Λαγκάρντ, όπως μεταδίδει το CNBC.
Μιλώντας στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL, η επικεφαλής του ΔΝΤ εξήγησε ότι η μακροικονομική επίπτωση θα είναι σοβαρή, όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά και για τις άλλες χώρες που θα εμπλακούν, όπως ο Καναδάς, η Ευρώπη και κυρίως η Γερμανία.
Οι εξαγγελίες Τραμπ για την επιβολή δασμών 25% έχουν προκαλέσει την οργή της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία προειδοποιεί με αντίποινα.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιμένει ότι ένας εμπορικός πόλεμος θα έχει θετικά αποτελέσματα για την αμερικανική οικονομία.























































