ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ναφτάλι Μπένετ: «Μια νέα τουρκική απειλή αναδύεται - Προειδοποιώ: η Τουρκία είναι το νέο Ιράν»
Προειδοποίηση Λίντσεϊ Γκράχαμ προς το Ισραήλ να «ηρεμήσει»
Καταστροφή του «Στόλου Φαντασμάτων» της Τεχεράνης: Οι IDF αποκαλύπτουν το μυστικό πλήγμα στα μεταγωγικά αεροσκάφη της Δύναμης Κουντς
Οι IDF εξόντωσαν στην Τεχεράνη τον νέο προσωπάρχη του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Έξι μήνες κόλασης: Το Ιράν διατείνεται ότι μπορεί να διεξαγάγει πόλεμο υψηλής έντασης μέχρι το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, υπέγραψε το έγγραφο για την επιβολή δασμών 25% στον εισαγόμενο χάλυβα και 10% στο εισαγόμενο αλουμίνιο.
Τα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή “εντός 15 ημερών“, με το Μεξικό και τον Καναδά να απαλλάσσονται “προς το παρόν” από το μέτρο, ανέφερε ένας ανώτερος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης.
Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι θα επιτραπεί σε άλλες χώρες να συζητήσουν με την κυβέρνηση “εναλλακτικούς τρόπους” για την αντιμετώπιση της απειλής στην εθνική ασφάλεια που προκαλείται από τις εξαγωγές τους σε χάλυβα και αλουμίνιο στις ΗΠΑ.
Πρόσθεσε ότι οι απαλλαγές για το Μεξικό και τον Καναδά θα εξαρτηθούν από την πορεία των διαπραγματεύσεων για την NAFTA.
Σύμφωνα με το Associated Press, όλες οι χώρες που επηρεάζονται από τους αμερικανικούς δασμούς, έχουν προσκληθεί να διαπραγματευτούν εξαιρέσεις από τα μέτρα.























































