Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μακελειό με έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Συρία

Μακελειό  με έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμικό Μέτωπο, Συρία,

Τουλάχιστον 34 νεκροί και 50 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός νέας αιματηρής επίθεσης στη Συρία, στη δυτική επαρχία Χάμα, όπου εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στο χωριό Χούρα, ενώ το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA περιέγραψε την επίθεση ως τρομοκρατική βομβιστική ενέργεια, έκφραση που χρησιμοποιεί για να αναφερθεί στους αντάρτες που μάχονται κατά των δυνάμεων του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Μέτωπο, ένας συνασπισμός ισλαμιστών ανταρτών που με μήνυμα στο Twitter διευκρινίζουν ότι τα εκρηκτικά πυροδοτήθηκαν εξ αποστάσεως και είχαν ως στόχο ομάδες πολιτοφυλακών του καθεστώτος Ασαντ.

Οι στρατιωτικές δυνάμεις του συριακού καθεστώτος και οι αντικαθεστωτικοί αντάρτες μοιράζονται τον έλεγχο της επαρχίας Χάμα. Η ομώνυμη πόλη βρίσκεται στα χέρια των Σύρων στρατιωτών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr