ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ουγκάντα,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολλές αντιδράσεις έχουν φέρει οι απίστευτες δηλώσεις βουλευτή της Ουγκάντα, ο οποίος κάλεσε τους άνδρες να δέρνουν τις γυναίκες τους για να… βάλουν μυαλό!
«Ως άνδρας, πρέπει να τιμωρείς τη σύζυγό σου. Να την αγγίζεις λίγο, να τη χτυπάς κάπως για να την κάνεις πραγματικά να λογικευτεί», δήλωσε ο Ονέσιμους Τβιναμασίκο, μπροστά στην κάμερα. Τα λόγια του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς πολλοί απαιτούσαν μέχρι και την παραίτησή του.
Όταν επιχείρησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ο βουλευτής μάλλον τα έκανε χειρότερα.
«Δεν εννοώ ξυλοδαρμούς που προκαλούν τραυματισμούς ή θάνατο. Αλλά ένα χαστούκι… θα ήμουν εντάξει! Γιατί θα με ανακαλούσε στην τάξη. Μια φορά με είχε χαστουκίσει η σύζυγός μου και ήμουν ΟΚ με αυτό, γιατί τακτοποιήσαμε τις διαφορές μας. Και εγώ την χαστούκισα μια φορά. Με είχε αδικήσει», δήλωσε στο BBC.























































