ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού - Ο ρόλος της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δώδεκα άτομα συνέλαβε η αστυνομία στη Σικελία με την κατηγορία της μαφιόζικης δράσης, της απόσπασης χρημάτων και της στήριξης νονών της Κόζα Νόστρα.
Μέρος των χρημάτων που οι συλληφθέντες κέρδισαν από επενδύσεις στον αγροτικό τομέα και σε εκείνο των ακινήτων, σύμφωνα με ό,τι διαρρέεται από την εισαγγελία του Παλέρμο, προοριζόταν και για την οικονομική υποστήριξη του φυγόδικου αρχιμαφιόζου Ματέο Μεσίνα Ντενάρο.
Κατά την επιχείρηση των καραμπινιέρων, συνελήφθη και ο Βίτο Νικάστρι, επιχειρηματίας με σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της αιολικής ενέργειας σε όλη την Κάτω Ιταλία.
Όπως γράφει ο Τύπος, στο παρελθόν, μετανοημένος μαφιόζος είχε αναφερθεί στον Νικάστρι, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα από τα οικονομικά στηρίγματα του καταζητούμενου Μεσίνα Ντενάρο.






















































