ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι περιλαμβάνει το ειρηνευτικό σχέδιο 10 σημείων του Ιράν
Λαπίντ για την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διπλωματική καταστροφή στην ιστορία μας»
Τραμπ: Μεγάλη ημέρα για την παγκόσμια ειρήνη - Το Ιράν μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία ανοικοδόμησης
Το Ιράν ανακηρύσσει «νίκη» μετά την αποδοχή του σχεδίου 10 σημείων από τις ΗΠΑ
Δένδιας-Γκιλφόιλ: Σύμπραξη της Ελλάδας με την Εθνική Φρουρά της Φλόριντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νικολάι Γκλουσκόφ, στενός συνεργάτης του εξόριστου Ρώσου επιχειρηματία Μπορίς Μπερεζόφσκι πέθανε στο Λονδίνο σε ηλικία 69 ετών.
Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Vedomosti Νταμιάν Κουντριάφτσεφ, ο οποίος παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τον Μπερεζόφσκι. «Νικολάι Γκλουσκόφ 1949-2018» έγραψε ο Κουντριάφτσεφ στην σελίδα του στο Facebook.
«Έχουμε κοινούς φίλους, αυτοί με ενημέρωσαν για τον θάνατο του. Για τα συγκεκριμένα αίτια του θανάτου του δεν γνωρίζω τίποτα , αλλά δεν ήταν μικρός στην ηλικία. Πέθανε στο σπίτι του στο Λονδίνο», δήλωσε ο Κουντριάφτσεφ σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό «η Φωνή της Μόσχας».
Η αστυνομία πάντως από την μεριά της δήλωσε πως ο θάνατός του ακόμα είναι ανεξήγητος.
Τα τελευταία χρόνια ο Γκλούτσκοφ ζούσε στην Βρετανία, όπου του χορηγήθηκε το 2010 πολιτικό άσυλο. Τον Μάρτιο του 2017 το δικαστήριο Σαβέλοφσκι της Μόσχας καταδίκασε τον Γκλουσκόφ ερήμην σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για υπεξαίρεση των χρημάτων της AEROFLOT τη δεκαετία του 1990.
Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε και η βρετανική εφημερίδα Guardian, η οποία έγραψε επικαλούμενη τον δικηγόρο του, ότι τον ηλικίας 68 ετών Νικολάι Γκλουσκόφ βρήκαν νεκρό η οικογένεια του και οι φίλοι αργά το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες.























































