ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ερευνά ύποπτο πακέτο στο κοινοβούλιο της Μεγάλης Βρετανίας, όπου μια γυναίκα εξετάζεται επίσης για προληπτικούς λόγους, στο τρίτο κατά σειρά περιστατικό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
«Μας κάλεσαν για ένα ύποπτο πακέτο που παραδόθηκε σε γραφείο στο Ανάκτορο του Ουέστμινστερ», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της βρετανικής πρωτεύουσας.
«Ειδικοί αξιωματικοί βρίσκονται εκεί και το πακέτο εξετάζεται. Μια γυναίκα εξετάζεται για προληπτικούς λόγους», πρόσθεσε.
Ορισμένα ύποπτα πακέτα έχουν αποσταλεί στα κοινοβουλευτικά γραφεία μουσουλμάνων βουλευτών τις τελευταίες μέρες. Αυτά κρίθηκαν στην συνέχεια ακίνδυνα.























































