Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος φοράνε τουρκικές στολές και πανηγυρίζουν την κατάληψη της Εφρίν (φωτο)

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος φοράνε τουρκικές στολές και πανηγυρίζουν την κατάληψη της Εφρίν (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον χίλιοι τζιχαντιστές πρώην μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) μάχονται στο πλευρό του τουρκικού στρατού, υπό τουρκική διοίκηση, στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.

Το TRIBUNE έχει αναρτήσει σε παλαιότερες αναρτήσεις του φωτογραφικές αποδείξεις αυτών των τρομοκρατών, από εικόνες τους όταν ήταν μέλη στο ISIS και τώρα ως μισθοφόροι του τουρκικού στρατού.

Ωστόσο, μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter την Κυριακή, μετά την κατάληψη της κουρδικής πόλης Εφρίν από τον τουρκικό στρατό και τους τζιχαντιστές, έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες αποδείξεις.

Όπως βλέπετε στην κεντρική εικόνα, τέσσερις ένοπλοι υψώνουν πανηγυρίζοντας τα όπλα τους σε κεντρική πλατεία της Εφρίν.

Οι τρεις χαιρετάνε υψώνοντας το ένα δάχτυλο προς τον ουρανό, όπως και οι τζιχαντιστές, μια χειρονομία που σημαίνει ο Θεός είναι μόνο ένας και μόνο ο δικός μας Θεός είναι ο αληθινός.

Ο ένας κρανιοφόρος αριστερά στη φωτογραφία, που φορά τουρκική στολή, έχει μακριά μαλλιά που ξεχωρίζουν κάτω από το κράνος. Είναι τζιχαντιστής. Ο δεύτερος μακρυμάλλης φορά μοβ αφγανικά ρούχα. Ρούχα «μόδας Αφγανιστάν» φορά στη Συρία μόνο το Ισλαμικό Κράτος. Δεξιά και ο τρίτος με τουρκική στολή είναι επίσης μακρυμάλλης.

Και οι τρεις είναι πρώην μέλη του Ισλαμικού Κράτους και τώρα πολεμάνε για την ίδια ιδέα, της ανασύστασης του χαλιφάτου, υπό την τουρκική σημαία.

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αφήνουν μακρυά μαλλιά και γένια.

Αυτοί οι άνδρες, που είναι νεαροί στην ηλικία, λίγο μεγαλύτεροι από έφηβοι, δεν έχουν γένια να αφήσουν αλλά έχουν μαλλιά και είναι πρώην μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Δείτε τους και σε κοντινά:

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν αποκαλυφθεί και άλλοι τζιχαντιστές, πρώην μέλη του Ισλαμικού Κράτους, να μάχονται με τον τουρκικό στρατό.

Όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες τους, υπάρχουν σε εικόνες ως μέλη του ISIS και μετά ως… μετριοπαθείς μισθοφόροι του Ερντογάν.

Στην παρακάτω φωτογραφία να σημειωθεί ότι ο νεαρός μέσα στον κύκλο είχε αιχμαλωτιστεί ως μέλος του Ισλαμικού Κράτους και στη συνέχεια κατατάχτηκε στις άτακτες παραστρατιωτικές συμμορίες του τουρκικού στρατού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr