Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νότια Αφρική: Φύλαρχοι δώρισαν… νεαρή γυναίκα

Νότια Αφρική: Φύλαρχοι δώρισαν… νεαρή γυναίκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νότια Αφρική,

Καταγγελίες ότι ο διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης στη Νότια Αφρική έλαβε ως δώρα από φυλάρχους, μια αγελάδα, ένα μοσχάρι και μια… νεαρή γυναίκα , διερευνούν οι αρχές της χώρας.

Οι καταγγελίες έγιναν από οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών , μετά από δημοσίευμα σε εφημερίδα του Σοβέτο που ανέφερε ότι ένα λόμπι που εκπροσωπεί τους εθιμικούς της χώρας οι φύλαρχοι, οι οποίοι θέλουν να προωθήσουν την κουλτούρα των φυλών τους στα μέσα ενημέρωσης, παρέταξαν δέκα νεαρές γυναίκες στο χωριό Τοχογιάντου, στην επαρχία του Λιμπόπο και κάλεσαν τον διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης να διαλέξει μια από αυτές.

Η εφημερίδα δημοσίευσε και τη φωτογραφία της γυμνόστηθης που επέλεξε ο διευθυντής της κρατικής τηλεόρασης , μιας 22χρονης φοιτήτριας ανθρωπίνων πόρων, ενώ πίσω από το «ζευγάρι» διακρίνονταν επίσης η αγελάδα και το μοσχάρι.

woman-gift

«Λάβαμε πολύ μεγάλο αριθμό καταγγελιών για αυτήν την υπόθεση και ξεκίνησε έρευνα εις βάθος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων, ενώ η εκπρόσωπος του υπουργείου Γυναικείων Θεμάτων τόνισε ότι «το έθιμο του να δωρίζονται γυναίκες, σαν να ήταν ζώα, συνιστά σοβαρή οπισθοχώρηση και προσβολή για τα 20 χρόνια δημοκρατικής προόδου και ελευθερίας, κυρίως όσον αφορά τη συμβολή των γυναικών».

lima

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μυστηριώδεις πτήσεις: Εκατοντάδες Γαζαίοι προσγειώνονται στη Νότια Αφρική χωρίς έγγραφα – Ποιος κρύβεται πίσω από τις μυστικές εκκενώσεις;

Η Δευτέρα Παρουσία έρχεται, ισχυρίζεται Νοτιοαφρικανός ιερέας

Νότια Αφρική: Πούλησε την κόρη της σε «μάγο» για να της γδάρει το δέρμα και να της βγάλει τα μάτια

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ δέχεται Λευκούς Νοτιοαφρικανούς «Αφρικάνερ» ως πρόσφυγες

Η Μάιρα Μυρογιάννη στη Νότια Αφρική για την Εθνική Επέτειο και την ενίσχυση της ελληνικής διασποράς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr