ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σούπερ Μάρκετ, Τζιχαντιστές,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις νεκροί και 16 τραυματίες είναι ο απολογισμός της τρομοκρατικής επίθεσης στη νότια Γαλλία, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν.
Δύο εκ των τραυματιών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, διευκρίνισε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους.
Η τζιχαντιστική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος», με επίσημο ανακοινωθέν της, διεκδίκησε νωρίτερα την πατρότητα της επίθεσης και ομηρείας, νωρίτερα εντός της ημέρας, χαρακτηρίζοντας τον νεαρό Μαροκινό δράστη Ρεντουάν Λακντίμ «στρατιώτη του χαλιφάτου».
Ο δράστης της ομηρείας σε σουπερμάρκετ της πόλης Τρεμπ έπεσε νεκρός, μετά από επιχείρηση ανδρών των ειδικών δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας.
Σύμφωνα με πηγές οι οποίες πρόσκεινται στην έρευνα, ο ύποπτος έκλεψε αρχικά ένα αυτοκίνητο στην Καρκασόν σκοτώνοντας έναν επιβάτη και τραυματίζοντας τον οδηγό, πριν τραυματίσει στον ώμο έναν αστυνομικό των CRS κοντά στο στρατόπεδό του, όχι μακριά από το σημείο. Στη συνέχεια, σκότωσε άλλους δύο ανθρώπους κατά τη σύλληψη ομήρων σε σουπερμάρκετ στην Τρεμπ.
Ο δράστης φέρεται να ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές ως ύποπτος για ισλαμιστική ριζοσπαστικοποίηση και να είχε φυλακιστεί επανειλημμένα, έχοντας βγει για τελευταία φορά από τη φυλακή το 2016.























































