ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά τη διπλωματική ένταση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας με αφορμή την υπόθεση Σκριπάλ και τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο ταξίδι του τον Μάιο στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία για να συμμετάσχει σε ένα οικονομικό φόρουμ.
«Πρέπει να έχουμε έναν ειλικρινή διάλογο με τη Ρωσία», δήλωσε ο ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, υπογραμμίζοντας όμως ότι η Μόσχα θα πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο.
Η Βρετανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια στην πόλη Σάλσμπερι και σε αντίποινα δυτικές χώρες έχουν απελάσει από το έδαφός τους περίπου 130 Ρώσους διπλωμάτες, αν και η Μόσχα αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.























































