ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία,


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνδρας προσπάθησε σήμερα Πέμπτη να πέσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε στρατιωτικούς οι οποίοι είχαν βγει το πρωί για τρέξιμο από το στρατόπεδο της Βαρς-Αλιέρ-ε-Ρισέ, στην Ιζέρ, στην κεντροανατολική Γαλλία, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί, έγινε γνωστό από πηγές προσκείμενες στην έρευνα για την υπόθεση αυτή.
Γύρω στις 08.45 τοπική ώρα (9.45 ώρα Ελλάδος), κοντά στο στρατόπεδο, ένας άνδρας προσπάθησε να «πέσει πάνω σε στρατιωτικούς του 93ου συντάγματος πυροβολικού στην ορεινή περιοχή του Βαρς, οι οποίοι φαινόταν σαφώς ότι ήταν στρατιωτικοί, προτού προσβάλει άλλους και στη συνέχεια διαφύγει», διευκρίνισε μία από αυτές τις πηγές.
«Ένας άνθρωπος προσπάθησε να πέσει πάνω σε δύο στρατιώτες του 93ου συντάγματος πυροβολικού του Βαρς για αδιευκρίνιστους λόγους», δήλωσε άλλη πηγή προσκείμενη στην έρευνα, η οποία πρόσθεσε ότι «λόγω των συνθηκών, το περιστατικό αυτό ελήφθη σοβαρά υπόψη, μολονότι δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα του οδηγού. Κανένας δεν τραυματίστηκε».
Ήδη έχει συσταθεί ομάδα έρευνας για να βρει τον φυγά.























































